طراحی
دنیای طراحی دنیای وسیع و جذابی است. طراحان با توجه به نرمافزار و سبکی که طراحی میکنند در دستههای مختلفی قرار میگیرند. طراح محصول، طراح فشن و طراح سه بعدی تنها چند نمونه از انواع طراحان هستند. با استفاده از خدمات طراحی گروه تهران ادورتاز پروژههای طراحی خود را به طراحان مجرب ما بسپارید و جذابیت کسب و کار خود را چند برابر کنید.
دنیای طراحی
با پیشرفت تکنولوژی و تکامل علم و هنر، طراحی نیز به سطوح جدیدی رسیده است. ممکن است این تغییرات همیشگی تشخیص حوزههای مختلف طراحی از یکدیگر را سخت کرده باشد. هر روز محصولات و رشتههای جدیدی در دنیای طراحی خلق میشوند و تقاضا برای طراحان رو به افزایش است. واژۀ طرح مفهومی گسترده است و در صنایع مختلفی کاربرد دارد. از ماشینآلات صنعتی گرفته تا لباسهای مد روز همگی ابتدا تنها طرحی دیجیتال یا کاغذی بودهاند. نقش طراحان معمولاً با توجه به محصولی که روی آن کار میکنند مشخص میشود. اما به طور کلی میتوان کار طراح را در یک جمله خلاصه کرد: خدمترسانی به مردم با توسعۀ محصولات خلاقانهای که کیفیت زندگی آنها را بهبود دهد. در ادامه برخی از رشتههای مختلف طراحی را که میتوانید از خدمات آنها در گروه تهران ادورتایز استفاده کنید، شرح میدهیم.
طراحی محصول
طراحی محصول فرایند ساختن محصولات فیزیکی یا دیجیتال است. طراحی محصول راجع به پیدا کردن راهحل برای مشکلات و خلق محصول یا تجربهای در پاسخ به آنها است. جزئیات در طراحی محصول اهمیت فراوانی دارند. طراحان محصول با رویکرد حل مسئله و با هدف بهبود کیفیت زندگی کاربر فرایند مفصل تحلیلیای را طی میکنند. طراحان محصول لزوماً به بخشهای فنی و مکانیکی تولید محصول فکر نمیکنند و تمرکز خود را روی تجربۀ کاربر میگذارند. کار آنها شامل تحلیل، طراحی آزمایش، نمونهسازی، نظارت و بهبود دائمی است.
طراح گرافیک
طراحی گرافیک شیوهای برای برقراری ارتباط است. طراح گرافیک سعی دارد با استفاده از عناصر بصری ایدهای را به بیننده منتقل کند. طراحان گرافیک ممکن است در یکی از زمینههای طراحی لوگو، بروشور یا بستهبندی تخصص داشته باشند. طراح گرافیک با استفاده از تایپوگرافی، رنگها، شکلها یا عکسها یک ایده یا پیام را زنده میکند. خلاقیت یکی از مهمترین ویژگیهای یک طراح گرافیک خوب است. یک طرح خوب به راحتی و به سرعت نظر مخاطب را به خود جلب میکند و آنها را به خرید و استفاده از یک محصول یا خدمت وا میدارد. طراحان گرافیک بیشترین تقاضا را از جانب کسب وکارها دریافت میکنند و برای موفقیت در کار خود به مهارتهای هنری و فنی نیاز دارند.
طراح تعامل
طراح تعامل فردی است که به طراحی وبسایت یا اپلیکیشنهای موبایل سعی دارد محصولی کارآمد و جذاب برای کاربران خلق کند. طراحان تعامل باید درک عمیقی از تکنولوژی و نیازهای کاربران داشته باشند. برخی از آنها حتی با کدنویسی و توسعه نیز آشنایی دارند و میتوانند با زبانهای برنامهنویسی کار کنند. طراحان تعامل خود به دو دستۀ بزرگ تقسیم میشوند. طراحان تجربۀ کاربری و طراحان رابط کاربری.
یک طراح تجربۀ کاربری همانطور که از نامش پیداست وظیفۀ طراحی تمامی تعاملات صورت گرفته بین کاربر و محصول را بر عهده دارد. هدف او این است که کاربر در هنگام استفاده از محصول تجربهای یکپارچه و روان داشته باشد. او باید تمرکز خود را روی کاربردی، ارزشمند، جذاب و در دسترس بودن محصول بگذارد.
طراحان رابط کاربری تمرکزشان را روی چگونگی هدایت کاربران یک اپلیکیشن یا وبسایت بین صفحات و بخشهای مختلف میگذارند. طراح رابط کاربری علاوه بر طراحی گرافیک نحوۀ تعامل کاربر با این عناصر گرافیکی را نیز مد نظر دارند.
طراحی موشن گرافیک
در این رشته یک طراح موشن گرافیک مسئولیت به حرکت درآوردن عناصر گرافیکی را برعهده دارد. این عناصر ممکن است شامل تصاویر یا متن یا ترکیبی از این دو باشند. البته باید درنظر داشته باشید که کار یک طراح موشن گرافیک با کار یک انیمیشن ساز تفاوت دارد. در انیمیشن معمولاً یک داستان بصری روایت میشود این در حالی است که موشن گرافیک صرفاً تصاویر ثابت را به حرکت در میآورد.
طراحی شخصیت
طراحی شخصیت تکنیکی است برای خلق شخصیتهایی که در یک کارتون، کمیک، اسباببازی یا تبلیغات از آنها استفاده میشود. در فرایند طراحی یک شخصیت پارامترهای مختلفی مثل استایل، شخصیت، رفتارها، پوشش ظاهری در نظر گرفته میشود تا در نهایت به شخصیتی برسد که با داستان روایت شده در هماهنگی کامل باشد. جزئیات ظاهری شخصیتها معمولاً بهگونهای طراحی میشوند که با شخصیت روایت شده در داستان همخوانی داشته باشد. برای انتخاب هر رنگ، شکل و ویژگیهای روان شناختی شخصیتها در این سبک از طراحی دلیلی وجود دارد.
چگونه میتوان یک طراح خوب پیدا کرد؟
برای پیدا کردن طراح مناسب برای کسب و کار شما ابتدا باید بدانید که دقیقاً به چه چیزی نیاز دارید. چه چیزی است که شما را از رقیبانتان متمایز میکند و پیام برند شما چیست. البته این به معنی پافشاری روی ایدههایی که دارید و بیتوجهی به نظر متخصصان نیست. با این کار شما نیازهای خود را به روشنی درمییابید و میتوانید نیازها و انتظاراتتان را با شفافیت به طراحتان انتقال دهید. بعد از اینکه تم کلیای که برای محصول خود انتخاب کردید مشخص شد میتوانید راحتتر طراحی را پیدا کنید که فضای کار او با ایدههایی که در سر دارید در هماهنگی است. واقعیت این است که هیچ طراحی قصد ندارد طرح بدی به شما تحویل بدهد و اکثر مشکلات بین طراحان و کارفرمایان تفاوت در سلیقههای آنهاست. پس از همان ابتدا طراحی را پیدا کنید که ذائقۀ هنریاش را بپسندید.
هدف این است که همکاری حرفهای میان شما و طراحتان برای مدت طولاتیای حفظ شود پس ارزشهای کاری خود را مشخص کنید و در همان ابتدای کار با طراح کاندیدا مطرح کنید. در ادامۀ همکاری نیز در ارتباط ماندن اهمیت فراوانی دارد تا هماهنگیهای لازم برقرار شود و از تغییرات پیش آمده باخبر بمانید.
در آخر نیز باید در نظر داشته باشید که درست است که قیمت عامل مهمی در تصمیمگیریهاست اما ارزش از آن هم مهمتر است. پس ببینید در ازای هزینهای که پرداخت میکنید چه ارزشی را دریافت میکنید و سعی کنید کیفیت را فدای صرفه جویی نکنید.
سخن آخر
امیدواریم مطالب بالا به شما در پیدا کردن طراح موردنظرتان کمک کرده باشد. به یاد داشته باشید که میتوانید برای انجام پروژههای طراحی خود در تمامی رشتههای ذکر شده در فوق روی طراحان متخصص تهران ادورتایز حساب باز کنید و با ارسال یک درخواست ساده همکار طراح خود را پیدا کنید.