اعمال 30% تخفیف بمناسبت یازدهمین سال تاسیس مرکز تبلیغات تهران برای کلیه خدمات و محصولات این مرکز در نظر گرفته شده است
2893 امتیاز
5/5

دیجیتال مارکتینگ برای مبتدی ها – هزینه های جانبی

امروز مورخ: ۲۹۱۲۱۴۰۱

دیجیتال مارکتینگ برای مبتدی ها – هزینه های جانبی

در مقالات قبلی به محاسبه سود و بازگشت سرمایه پرداختیم. اکنون به هزینه های جانبی کسب و کار میپردازیم.

در کسب و کار سنتی:

اگر کسب و کار دیجیتالتان را سنتی فرض کنید، یعنی پیج فروش، مغازه شماست با ساعت کاری مشخص که ر شروع ساعت کار کرکره مغازه را بالا میزنید و پس از اتمام زمان کاری هم درها را قفل میکنید. در این کسب و کار سنتی اگر فرض کنیم هیچ کارمندی در فروشگاه ندارید و تنها خودتان هستید، این نشان میدهد نیازی نیست به سایرین حقوق بدهید. اما این مغازه هزینه هایی نظیر برق، خرید کاغذ فاکتور، مالیات و… دارد.

در کسب و کار دیجیتال:

در شیوه دیجیتال شما میتوانید زمان کاری خود را منعطفتر و طولانی تر کنید و زمان بیشتری را برای پاسخگویی به مشتریان بگذارید البته به میل شماست. اما هزینه هایی که برای کسب و کار دیجیتال وجود دارد، هزینه اینترنت، برق، اگر مورد ارائه شما کالا باشد، هزینه های حمل و بسته بندی و اگر خدمات باشد هزینه حمل و نقل تا مقصد برای اجرای خدمات و… هزینه هایی هستند که با توجه به کسب و کارتان باید تخمین بزنید و مقدار آن را بجای آنکه از جیب بدهید باید از مبلغی که به صندوق کسب و کارتان میرود بدهید چرا که هزینه های رایج کسب و کارتان است.

باز هم تاکید بر حسابداری:

تمام زمانهایی که از سود و صندوق و درآمد و هزینه های فرعی و اصلی صحبت میشود یعنی شما باید بجای تخمین زدن ذهنی به سراغ برنامه حسابداریتان بروید و تک تک مبالغ را محاسبه کنید.

در مقالات بعدی به ادامه مبحث میپردازیم.

آخرین مطالب:

عنوان مقاله/خبر: دیجیتال مارکتینگ برای مبتدی ها – هزینه های جانبی
این گزارش تحت شماره سریال انحصاری در آرشیو خبری و حقوقی حقوقی تیم خبرگزاری تهران ادز ثبت شد.

فهرست مطالب

فهرست مطالب