در مقاله قبلی به هزینه های جانبی کسب و کار دیجیتال پرداختیم و اکنون به همان مبحث ادامه میدهیم.
کسب و کارتان باید خودش، هزینه های خودش را بدهد:
کسب و کارتان در ابتدا شاید مانند یک کودک بود که نیاز به مراقبت و تزریق سرمایه داشت اما اکنون که مدتی از شروع از آن گذشته است و شما فروش داشته اید و برای مدتی سود و درامد داشته اید دیگر نباید سرمایه این تزریق کنید و خودتان را هربار گول بزنید که تمام پولی که از فروش حاصل شده است، سود است و نه درآمد از ان بردارید و نه هزینه های جانبی اش را با آن پول بدهید! این روش کاملا غلط است و در واقع نشان میدهد این کسب و کار برایتان یک کسب و کار نیست بلکه یک سرگرمی است که شما ترجیه میدهید در آن پول خرج کنید نه اینکه شغلی باشد که پولی از آن به جیبتان برود!
هزینه های پنهان:
هزینه های پنهان در هر کاری وجود دارد. هزینه های پنهان عبارتند از هزینه هایی که معمولا مبالغ بسیار کم و پراکنده هستند و یا فرسودگی شخص و سیستم، که در زمان محاسبه هزینه ها، متوجه این مبالغ نیستیم یا آنقدر به چشممان نیامده است که آن را در لیست هزینه ها لحاظ کنیم.
از لحاظ روانی خودتان را گول نزنید!
دیجیتال مارکتینگ قرار است شغل شما باشد نه چیز دیگری. باید انتظار درآمد از آن داشته باشید. با خودتان تعارف نداشته باشید. پول گذاشته اید تا پول بیشتری به جیبتان بیاید. انتظاراتتان از این شغل را به خاطر بیاورید و گمراه نشوید که یک جایی به خودتان بیایید و ببینید این کسب و کار تنها وقت و سرمایه شما را مصرف کرده و سود کافی نداشته است.
در مقالات بعدی نیز به ادامه مباحث میپردازیم.